BEKIJK DE NOMI FILM

Het Nomi concept is één meegroeistoel – in drie fasen. Nomi Baby van ongeveer 0-6 maanden, Nomi Mini van ongeveer 6-24 maanden, en Nomi Highchair vanaf de leeftijd van 2 jaar.

Van pasgeborene tot tiener

CONFIGUREREN EN KOPEN

Nomi past in elk interieur. Combineer naar eigen keuze de houtsoort, kleur en textiel – en laat Nomi gratis leveren met een 14-dagen terugkeerbeleid.

Start hier

Nieuw – Grey Nomi

De Nomi in het grijs is gearriveerd! Nomi Highchair, Nomi Baby, Nomi Mini en Tray zijn allen beschikbaar in onze nieuwe kleur.

Koop hier

NOMI BABY – FOCUS

Nomi Baby is perfect voor uw pasgeboren baby en totdat uw kindje zelfstandig kan zitten. Het zitje is snel en traploos verstelbaar van bijna horizontaal tot meer verticale posities.

Lees meer over Nomi Baby

RED DOT DESIGN AWARD 2014

Nomi werd ontworpen door de wereldbekende Noorse designer Peter Opsvik en werd bekroond met de prestigieuze Red Dot Award: Best of the Best – de Oscar van de designwereld

Maak kennis met de ontwerper

Traploze verstelling

Nomi laat zich snel verstellen – traploos zonder gereedschap. De diepte van de zitting en de voetsteun worden automatisch correct uitgelijnd wanneer u de hoogte van de meegroeistoel aanpast. Nomi Baby is verstelbaar van bijna horizontaal tot meer verticale posities.

Het verstellen van Nomi