Nieuw

Nomi Play is een speelboog die ontwikkeld is om je baby te animeren en te stimuleren. De schattige knisperende hanger nodigt je baby uit zich te strekken en ernaar te grijpen. De Nomi Play is verkrijgbaar bij jouw dichtsbijzijnde winkelier of hier bij Evomove.com.

Koop hier >>

Meer kleuren

We verwelkomen 3 nieuwe prachtige kleurensets en 2 premium kussens voor zowel Nomi Highchair als Nomi Baby, in onze Nomi-collectie! Vanaf nu beschikbaar bij jouw dichtstbijzijnde winkelier!

Zie de kleuren >>

Testwinnaar – nomi

De Nomi Highchair werd door de Stiftung Warentest uitverkozen tot winnaar van de meest recente kinder-eetstoelentest! Het gaat om de Nomi by Evomove, meegroeistoel: de basisstoel met de extra accessoires Nomi Mini, eettablet, veiligheidsharnasje en kussens in de officiële ‘Test: 20 Kinder-eetstoelen’.

Lees het artikel >>

NOMI BABY – FOCUS

Nomi Baby is perfect voor uw pasgeboren baby en totdat uw kindje zelfstandig kan zitten. Het zitje is snel en traploos verstelbaar van bijna horizontaal tot meer verticale posities.

Lees meer over Nomi Baby

RED DOT DESIGN AWARD 2014

Nomi werd ontworpen door de wereldbekende Noorse designer Peter Opsvik en werd bekroond met de prestigieuze Red Dot Award: Best of the Best – de Oscar van de designwereld

Maak kennis met de ontwerper

Traploze verstelling

Nomi laat zich snel verstellen – traploos zonder gereedschap. De diepte van de zitting en de voetsteun worden automatisch correct uitgelijnd wanneer u de hoogte van de meegroeistoel aanpast. Nomi Baby is verstelbaar van bijna horizontaal tot meer verticale posities.

Het verstellen van Nomi